Som un col·lectiu transversal de bredenques i bredencs que treballem en xarxa per la generació d’una cultura emocional al poble, com a part de la comunitat i alhora des dels nostres respectius àmbits (salut, joventut, educació, entitats, comerç, gent gran, social i política).

Sóc la Natàlia i en la gestió de les emocions he descobert un món desconegut i màgic.

Des de l’escepticisme m’hi vaig adentrar i tot a anat a millor.

Sóc l’Artur i em motiva la contradicció, la revolució i la força per no rendir-me.

A vegades em guanya la negror però no em rendeixo.

Sóc l’Eva i en les emocions cerco l’equilibri.

Em costa obrir les meves emocions a algú altre.

Em dic Lourdes, i estic aprenent a ubicar-me en el món de les emocions.

Les emocions em descobreixen el que m’envolta.

Sóc el Xavi i tinc una gran predisposició a l’aprenentatge com a forma de vida per a descobrir com estar en pau amb mi mateix i amb els altres.

També tinc tendència a l’exigència i a la crítica cap a mi mateix i cap als altres, això em genera angoixa i estrès.

Soc la Lidia, aprendre a detectar i gestionar les emocions, totes elles, m’esta ajudant a sentir-me millor amb mi mateixa i amb el meu entorn.

Aquest aprenentatge m’aporta molta tranquilitat i calma generant-me molt de benestar.

Soc en Dídac i tinc molt clar que la resposta emocional que generem davant dels fets defineix la vida que vivim.

Perdo massa el meu temps i les meves energies en emocions supèrflues que només em duen al patiment.

Em diuen Rosa i faig honor al meu nom: apassionada i enamorada de la vida!

Segueixo intentant que les meves espines no m’impedeixin deixar-me estimar.

Sóc en Xavi, observar les emocions em fa sentir viu i en canvi constant.

Un excès d’espectatives em sol portar a la frustració.

Sóc el Jordi i m’encanta sentir la calma.

Quan estic en grup solc blindar-me emocionalment i m’he adonat de que no cal. Estic aprenent a no fer-ho.

Sóc l’Elena, endinsar-me a escoltar i sentir les meves emocions m’ajuda a trobar la calma i a saber més qui soc.

Em fa respecte quan em trobo a les emocions difícils, però estic aprenent que mirar-les, i parlar-hi m’explica i m’ensenya coses bones per a mi.

Me llamo Sara, me he reprimido mucho pero cuando he descubierto cómo expresar mis emociones he sentido la libertad del alma.

Sóc la Sonia, tenía un fort vincle amb l’exigència, la duresa,…creia que em feia forta.

Amb el temps m’he adonat que obrir-me a la suavitat, delicadesa, tractar-me amb amabilitat em fa forta, em tracto amb Amor.

Missió

La nostra missió és organitzar activitats al voltant de les emocions.

Al llarg de les darreres dècades hi ha hagut un canvi de mentalitat en la manera d’entendre el benestar de les persones. És evident que el benestar, més enllà dels aspectes purament materials o tangibles, també es deu en bona mesura al benestar emocional. Les emocions, aquelles grans desconegudes que ens fan estar tristos, angoixats, contents, eufòrics, ploraners… Les emocions són les reaccions a estímuls interns i externs, i molts de nosaltres ens pensem que són com són i no es poden controlar. Doncs la veritat és que sí que es poden controlar, a través de la intel·ligència emocional en concret i de la cultura emocional pública en general.

I aquest, ni més ni menys, és l’objectiu del projecte municipal “Breda Vila de Benestar.” Difondre la necessitat de treballar una cultura emocional per tal d’aprendre a gestionar les emocions i assolir majors nivells de benestar emocional, que ens aportarà més pau, tranquil·litat, paciència i resiliència durant el nostre dia a dia.

En la totalitat dels àmbits del dia a dia ens enfrontem a situacions potencialment conflictives o creadores de situacions complexes: és de vital importància dotar-nos d’eines emocionals per ser conscients de la situació, regular les emocions que experimentem i generar una resposta d’acord a la nostra raó i no purament emocional o “en calent”. 

Som aquí per oferir eines emocionals al conjunt de la població bredenca i intentar fer el nostre dia a dia més amable, tranquil i emocionalment sa i equilibrat. Davant de la voràgine del món actual és més necessari que mai  que ens dotem d’eines emocionals eficaces i potents per convertir-nos en amos i no esclaus de les nostres emocions.

El futur emocional de la nostra comunitat està en joc, ens ajudes?

Breda Vila de Benestar

Som un col·lectiu transversal de bredenques i bredencs que des dels nostres respectius àmbits (salut, joventut, educació, entitats, comerç, gent gran, social i política) i alhora com a part de la comunitat, treballem en xarxa per la generació d’una cultura emocional al poble.