Reflexió sobre el 2020

Et proposem un exercici de relectura de l’any 2020.

L’any 2020 ha estat un any difícil i complicat a nivel mundial. Al mes de març de 2020 arriba a les nostres vides un virus la COVID 19 que ens afecta de moltes i moltes maneres: passant la malaltia, perdent persones del nostre entorn a causa de la malaltia, obligant-nos a un confinament als nostres domicilis, dificultats per mantenir la feina … i acostumem a quedar-nos o recordar nomes allò negatiu. 

Aquestes afectacions tenen diferents impactes en les persones des de un impacte econòmic a un impacte emocional que haurem d’anar gestionant i transitant al llarg del temps i del que segur podem extreure alguns aspectes positius. 

El que us proposem des de Breda Vila de Benestar es que ara que ja no som 2020, pugueu parar un moment, prengueu consciència de l’any passat i pugueu fer una llista de coses bones del 2020 i coses no tan bones del 2020. 

Un cop tingueu aquesta llista feta us demanem que llegiu 2 vegades les coses no tan bones de 2020 i un cop llegides les pugueu cremar, enterrar, trencar o el que considereu per que d’aquesta manera us pugueu alliberar d’allò no tan bò. 

Pel que fa la llista de coses bones de 2020 us animem a que la conserveu en un lloc de casa on cada vegada que la necessiteu la pugueu rescatar i rellegir.

Comments

  • tere

    el 2020 m’ha servit per iniciar un ssssuuper projecte de cultura emocional a Breda!!! 😉

Fes un comentari

Breda Vila de Benestar

Som un col·lectiu transversal de bredenques i bredencs que des dels nostres respectius àmbits (salut, joventut, educació, entitats, comerç, gent gran, social i política) i alhora com a part de la comunitat, treballem en xarxa per la generació d’una cultura emocional al poble.